Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-09@09:36:33 GMT

نقش محوری کتاب و استاد در آموزش مجازی باید حفظ شود

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۲۵۲۵۸

نقش محوری کتاب و استاد در آموزش مجازی باید حفظ شود

رئیس مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها اعلام کرد: نقش محوری کتاب و استاد در آموزش مجازی باید حفظ شود.

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مرتضی فاضلی در نشست خبری نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها به مناسبت اختتامیه آموزش‌های مجازی دروس معارف اسلامی دانشگاه در ایام تعطیلات اضطراری مراکز آموزش عالی اظهار کرد: از سال ۹۳ آموزش مجازی در این نهاد آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با مطالعاتی که در سال ۹۳ و ۹۶ انجام شد ۱۰ دانشگاه برتر دنیا در حوزه آموزش مجازی مورد بررسی قرار گرفت. براساس این مطالعه آموزش مجازی به صورت مستقل عرضه نمی‌شود بلکه تکمیل‌کننده آموزش حضوری است.

رئیس مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها عنوان کرد: برای تکمیل تمامی برنامه‌های فرهنگی و آموزشی در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها از فضای مجازی استفاده می‌شود. امروز بیش از ۴۰ هزار نفر از بستر فضای مجازی این نهاد استفاده می‌کنند.

فاضلی گفت: در چهار آموزشکده ۲۵۰ درس مجازی ساماندهی شد. در سامانه آموزش مجازی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها در حوزه کمی توفیقات خوبی کسب شده است. همچنین در این سامانه از محتوایی که از پیش تهیه شده بود، استفاده شد.

وی افزود: مرکز داده‌های نهاد را افزایش داده‌ایم از همین رو ۴۰ درصد قطعی سامانه آموزش مجازی دانشگاهیان رفع شد. خدمات پشتیبانی ۲۴ ساعته را در این سامانه ایجاد کردیم که ۴۵۵ هزار درخواست به آن ارسال شد و کمتر از یک ساعت پاسخ داده شده است.

رئیس مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با بیان اینکه سیاست نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها استفاده از فضای مجازی است، گفت: در کنار متن کتاب و نقش استاد آموزش مجازی را توسعه خواهیم داد. آموزش ما محدود به دروس معارف و فرهنگی نخواهد بود. آموزش مجازی جایگزین آموزش حضوری نیست. باید نقش محوری کتاب و استاد حفظ شود.

وی گفت: از پلتفرم بومی در سامانه مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان استفاده شده است. این پلتفرم قابل عرضه به دیگر نهادهای آموزشی دیگر است.

فاضلی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری آنا، درخصوص عدم ثبت امتحانات دروس معارف برخی دانشجویان در سامانه گفت: قطعی اینترنت یکی از علل اصلی این مشکلات است و در برخی از موارد دانشجویان پس از ورود به کلاس (کمتر از ۲۵ دقیقه حضور در کلاس) اقدام به شرکت در آزمون می‌کردند از همین رو آزمون‌ها ثبت نمی‌شد.

انتهای پیام/۴۰۸۴/

منبع: آنا

کلیدواژه: آموزش های مجازی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۵۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در نمایشگاه تشریح شد

برنامه‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در نمایشگاه کتاب تهران با حضور محمدرضا هراتی معاون توسعه این نهاد تشریح شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،‌ نشست خبری تشریح برنامه‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران عصر امروز سه‌شنبه 18 اردیبهشت ماه با حضور محمدرضا هراتی معاون توسعه کتابخانه‌ها و ترویج کتابخوانی در کتابخانه آینده پارک دانشجو برگزار شد.

هراتی در این نشست در سخنانی با اشاره به حضور نهاد کتابخانه‌های عمومی  در نمایشگاه کتاب تهران گفت: نمایشگاه کتاب تهران فضایی برای جمع شدن اهالی کتاب است، موقعیت غرفه نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در این دوره با تغییراتی مواجه شده است،  چون استقبال ناشران در این دوره بیشتر بوده و ناشرانی که سال گذشته در نمایشگاه حضور نداشتند‌، امسال  حاضر شده‌اند. ما  به نفع این ناشران تغییر را پذیرفتیم. بنابراین غرفه نهاد کتابخانه‌های عمومی امسال در راهرو شماره 14 پس از محراب مصلی در میان شبستان قرار دارد و علاقه‌مندان با توجه به برنامه‌های در نظر گرفته شده می‌توانند به غرفه مراجعه کنند.

وی ادامه داد: غرفه به لحاظ بصری به مانند سال گذشته از طرح کتابخانه نوستالژیک بهره‌مند است،‌  ما بودجه خاصی برای طراحی غرفه نداریم و هزینه‌کردهای حضور باید هدفمند باشد.

هراتی به پویش «کتاب دستت چیه؟» اشاره کرد و گفت: این طرح با مشارکت مردم آغاز شد و بیش از 30 هزار فیلم تاکنون به دست ما رسیده است که اغلب توسط مخاطبان کودک و نوجوان و جوانان تهیه شده است،‌ اختتامیه این پویش را ما در نمایشگاه کتاب تهران برگزار خواهیم کرد.این پویش نشان داد که نوجوانان چقدر می‌توانند توانمند باشند و کتاب معرفی کنند، پس از آن پویش دیگری با عنوان «بگو بخونم» آغاز می‌شود. این پویش‌ها در راستای این سیاست است که در کتاب اینکه خواندن گام اول است‌، اما محتوای خوب خواندن هم برای ما دغدغه و مساله است.

برنامه‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی در هفته کتاب تشریح شد

وی با اشاره به برگزاری محافل ادبی در طول سال توسط نهاد کتابخانه‌‌های عمومی کشور گفت: محافل ادبی در میان مجموعه فعالیت‌های ما به مانند نگین است، دبیری این نشستها بر عهده «نغمه مستشارنظامی» از شاعران خوب کشورمان است،  موضوعات محافل ادبی نهاد در نمایشگاه کتاب تهران را نیز حول محورها و موضوعاتی چون فلسطین و غزه، مدافعان حرم، وعده صادق و ... قرار دادیم. رونمایی از کتاب، شعرخوانی و ... از دیگر برنامه‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور است.

معاون توسعه کتابخانه‌ها و ترویج کتابخوانی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور از برگزاری «گعده امین» در غرفه نهاد کتابخانه‌ها در نمایشگاه کتاب تهران خبر داد و گفت: ما برای پرداخت بهتر و دیده شدن بیشتر مستند غیررسمی 6 در سلسه جلساتی تحت عنوان گعده امین درباره این مستند صحبت خواهیم کرد.بنابراین چهار نشست را طراحی کردیم و در خدمت شخصیت‌های داخل مستند خواهیم بود، روز اول با حضور محسن مومنی شریف برگزار خواهد شد.

وی از توزیع شماره 18 نشریه هد هد سفید در نمایشگاه خبر داد و گفت:‌یکی از کتابخانه‌های سیار نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در فضای باز نمایشگاه کتاب تهران مستقر خواهد بود و به ارائه خدمات می‌پردازد.

برگزاری‌ پویش‌ها و مسابقات کتابخوانی در نمایشگاه کتاب تهران،‌ رونمایی از کتاب‌های مختلف‌،‌ نقد و بررسی کتاب‌های مختلف،‌ برگزاری نشست با کارتونیست‌های کتاب،‌  بازمعرفی 10 کتاب کودک تقدیر شده در بخش بین الملل از جمله سایر برنامه‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در نمایشگاه کتاب تهران است.

 انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مرکز مطالعات عراق با ۷۰ عنوان به نمایشگاه کتاب رسید
  • انتشار ۲ کتاب آموزشی جدید در حوزه موسیقی ایرانی
  • مشاوره دارویی با تماس به سامانه ۱۹۰
  • اساس و پایه دانشگاه بر منزلت استاد نهادینه شده است
  • وزیر ارشاد: در سامانه مجازی نمایشگاه با تخفیف کتاب بخرید
  • منویات رهبری سرلوحه برنامه‌های آموزش‌ و پرورش باشد
  • اساتید برتر دانشگاه دامغان تقدیر شدند
  • برنامه‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در نمایشگاه تشریح شد
  • عرضه «روایت تولید» در نمایشگاه کتاب تهران
  • پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور